Valitse kuntoutus­paikkasi

Glad Media tuotti kuntoutuskeskus­ryhmittymälle sarjan esittely- ja markkinointivideoita, ja valikoitui videoiden tuottajiksi aiempien, positiivisten kokemusten perusteella.

Videot

Glad Media pyrki videoissa korostamaan tarinallisuutta ja aitoutta, joka herättäisi vastaanottajassa tunteita.

”Yhteistyömme tuloksena syntyi meille uudentyyppinen tarinallinen esittely- ja markkinointivideo, joka saamamme palautteen pohjalta on puhutellut asiakkaitamme ja johtanut kuntoutuspalveluiden tiedusteluihin ja toivottavasti sitä kautta myös lisännyt palveluiden käyttöä.”

Nina Rinkinen, markkinointipäällikkö
Punkaharjun kuntoutuskeskus Kruunupuisto

”Olimme tutustuneet Glad Median Kuntoutuskeskus Kankaanpäälle tekemiin videoihin, joten mukaan oli helppo lähteä. Varmuutta valinnallemme antoi Glad Median videoista välittyvä ymmärrys toimialasta ja videon aiheista – asiakkaan kuunteleminen on heille luontevaa. Yhteistyömme sujui selkeästi ja jouhevasti, selkeästikin asiakkaan kanssa samalla aaltopituudella.

Johanna Suutari, viestintä- ja graafinen suunnittelija
Verve

”Yhteistyö oli kaikilta osin hyvin ammattimaista, vaivatonta meille ja koko prosessi eteni aikataulussa mallikkaasti. Kun valmis video tuli katsottavaksi siitä ei löytynyt ”korjattavaa”, vaan se oli heti ensinäkemältä ehjä kokonaisuus. Se tuntui harvinaiselta, koska yritysvideoita on tehty aiemminkin ja yleensä valmista leikkausta on sitten korjattu, viilattu ja muokattu moneen kertaan. Nyt oli toisin.”

Nina Rinkinen, markkinointipäällikkö
Punkaharjun kuntoutuskeskus Kruununpuisto

"Yhteistyö on ollut sujuvaa, helppoa ja mukavaa. Yhteydenpito toimii, työn laatu on hyvää, ja kuvauspäivän jälkeen olemme saaneet lopputuloksen aina yllättävänkin nopeasti käsiimme. On ollut hienoa myös se, että jos ensimmäisessä versiossa on jotain korjattavaa, asiat on aina hyvässä yhteistyössä viilattu kuntoon niin, että lopputulos varmasti miellyttää."

Saila Pajuniemi, viestintä- ja asiakkuuspäällikkö
Kuntoutuskeskus Kankaanpää