Satakuntaliitto

Glad Media on suunnitellut ja toteuttanut Satakuntaliitolle erimuotoista sisältömarkkinointia Satakuntaliiton eri kanaviin.

Satakunnan aluekehittäjä ja edunajaja Satakuntaliitto valitsi kilpailutuksen perusteella Glad Median viestintä­yhteistyökumppanikseen.

”Glad Medialta on saatu hyviä kehittämisehdotuksia yhteistyömme kohteena olevien toimintatapojen kehittämiseen sekä yhteistyön raamien sisällä painopisteiden ja tavoitteiden uudistamiseen. Myös varsinaiset yhteistyön tuloksena syntyvät toteutukset ovat vastanneet hyvin yhdessä sovittuja tavoitteita.”

Asko Aro-Heinilä, maakuntajohtaja 
Satakuntaliitto

”Glad Media on yhteistyön käynnistymisen jälkeen vastannut hyvin niihin tavoitteisiin, joita kilpailutuksessa asetimme.”

Asko Aro-Heinilä, maakuntajohtaja
Satakuntaliitto

Verkkosivut, reportaasit ja mediasuhteet

Glad Media on ideoinut, suunnitellut ja toteuttanut Suomen länsirannikon edunvalvonnan tarpeisiin soveltuvat pitkät reportaasit Länsireitti.fi-sivustolle. Kaikessa sisällöissä on pyritty dokumentaariseen tarinankerrontaan, joka tavoittaisi ja sitouttaisi kohderyhmiä aiempaa paremmin.

kasitie

Sisältömarkkinointi ja valokuvaus

Glad Media on suunnitellut ja toteuttanut mieleenpainuvaa sisältömarkkinointia Satakunta.fi-sivustolle. Sivuston avulla tuodaan esille maakunnan menestystarinoita ja Satakunnan tarjoamia elämyksiä: Glad Media on luonut sivustolle sisältöä, joka palvelee sekä viestin kertojaa että lukijaa. Ideoimme ja toteutimme Satakuntaliitolle myös sosiaalisessa mediassa levinneen ”Parasta Satakunnassa” -kampanjan, missä etsittiin Satakunnan parhaita puolia, vaiettuja helmiä ja mukavia ihmisiä. Kampanja käynnistyi tunnettujen satakuntalaisten kertomuksilla heidän kotimaakunnastaan.