Palvelumme

Glad Media on aitojen ja rehellisten viestien mainostoimisto ja markkinointiviestinnän kumppani. Me kuvaamme, kirjoitamme, koulutamme, koodaamme, tuotamme ja teemme tarinasi näkyväksi. Vahvuuksiamme ovat valokuvaus, videokuvaus, kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, striimaus sekä WordPress-verkkosivujen suunnittelu.

Visuaalinen viestintä

Visuaalinen viestintä

Videokuvaus

Video sitouttaa ja kasvattaa näkyvyyttä, mutta erilaisissa julkaisukanavissa toimivat erilaiset videot: Toteutamme videoita sosiaalisen median palveluihin, verkkosivuille, yritystarinoihin, vuosikertomuksiin… Mihin ikinä videota tarvitsetkaan, meillä on siihen osaamista.

Myös ilmakuvaus kuuluu palveluihimme. Kun laitamme kameran sellaiseen aikaan ja paikkaan, joka poikkeaa tavanomaisesta näkymästä, on lopputulos vääjäämättä mielenkiintoinen. Toteutamme myös 360°-videoita, joiden avulla tallennamme kaiken, mitä ympärillä tapahtuu. 360°-kuva vie katsojan paraatipaikalle perehtymään esimerkiksi yritykseen, kokoustilaan, kiinteistöön, asuntoon, majoituspalveluun tai vaikka luontokohteeseen. 

Visuaalinen viestintä

Valokuvaus

Visuaalisuuden vaatimukset viestinnässä ovat kasvaneet ja monipuolistuneet julkaisukanavien lisääntyessä. Kuvan on pysäytettävä, vedottava tunteisiin ja kerrottava enemmän kuin tuhat sanaa vain sekunneissa. Medialukutaidon kehittyminen on tuonut markkinoinnin visuaaliseen kuvastoon uuden tyylisuunnan, joka suosii aitoutta ja dokumentaarisen valokuvan käyttöä. Tästä meidät on myös palkittu!

Visuaalisuuden avulla voit lisätä myös käytettävyyttä. Tunnelman lisäksi kuvakerronta antaa katsojalle hyödyllistä informaatiota hetkessä.

Visuaalinen viestintä

Graafinen suunnittelu

Teemme brändisi, tarinasi ja ideasi näkyväksi. Laadimme logoja, taitamme esitteitä, visualisoimme tietoa, muotoilemme yritysilmeitä, suunnittelemme pakkauksia, verkkosivuja, mainoksia, somesisältöjä ja graafisia ohjeistoja.

Tekstisisällöt

Glad Median erottaa muista sisältötoimistoista tekijöidemme journalistinen tausta ja osaaminen. Tätä et saa muilta.

Tekstisisällöt

Sisältö­markkinointi

Meillä on työkokemusta mediataloista, joten tiedämme, minkälaisia sisältöjä ihmiset kuluttavat. Olet nähnyt tuottamiamme sisältöjä valtakunnan ykkösmedioissa: teemme mieleenpainuvia tarinoita, jotka palvelevat sekä viestin kertojaa että lukijaa.
Kaikki sisältömme ovat aina kanavaan istuvia, ja eri kohderyhmät huomioon ottavia. Olemme pitkäjänteisen sisältötyön kumppani. Suunnittelemme, toteutamme ja mittaamme tavoitteellisia viestejä kaikissa kanavissasi.

Tekstisisällöt

Reportaasit

Sisältömarkkinoinnin ja viestinnän yksi näyttävimmistä muodoista on ajankohtaiset ja kattavat reportaasit.  Asiakkaan tavoitteita voidaan vahvistaa parhaiten pitkillä, journalistisista lähtökohdista tuotetuilla reportaaseilla, joiden todistusvoimaa vahvistavat dokumentaariset kuvat ja videot.

Medialukutaidon kehittyminen on kasvattanut eri sisältöjen aitouden vaadetta: päälle liimattujen korulauseiden ja markkinointijargonin aika on ohi. Paras ja sitouttavin sisältö on aitoa, inhimillistä ja rehellistä. Journalistisemme taustamme ansiosta pystymme tuottamaan sisältöjä, mihin muut sisältötoimistot eivät pysty.

Tekstisisällöt

Copywriting

Ideoimme iskevät sloganit, myyvät mainostekstit, puhuttelevat landing paget ja toimivat myyntisivut. Valmistamme markkinointimateriaalisi kanavaan kuin kanavaan.

Olemme nimemme veroisia: kampanjoillamme on aina iloinen loppu.

Verkko ja mediasuhteet

Käyttäjäystävälliset ja sujuvasti kaikilla laitteilla toimivat verkkosivut palvelevat asiakkaita väsymättä kellon ympäri.

WordPress

Nettisivut

Nettisivujen toimivuudella on tärkeä merkitys siinä, ottaako ostoa harkitseva henkilö yhteyttä juuri sinun yritykseesi. Räätälöimme sinun tarpeisiisi sopivat WordPress-pohjaiset verkkosivut, joilla valloitat asiakaskuntasi.

Suoritamme nettisivuille myös hakukoneoptimointia verkostoamme hyödyntäen.

Striimaus

Livestream

Suoratoisto eli striimaus tarkoittaa reaaliaikaista videokuvaa tapahtumastasi suorana verkossa: Oli kyseessä sitten tiedotustilaisuus, kokous, koulutus tai vaikka jääkiekkopeli, niin tuotamme korkealaatuiset livestream -lähetykset "avaimet käteen" -periaatteella. Laadukas tallenne lähetyksestä on aina katsottavissa lähetyksen jälkeen.

Mediasuhteet

Tiedottaminen ja toimittajien kontaktointi

Haluatko saada lehdistön kiinnostumaan uutisestasi tai yrityksestäsi? Verkostomme entiset toimittajat tietävät, miten laaditaan terävä ja erottuva tiedote. Ansaittu medianäkyvyys vaatii aina suunnitelmallisuutta ja konkreettisia tekoja, jolla voidaan rakentaa yritysten ja organisaatioiden mainetta journalistisessa mediassa.