Me

Olemme Glad Media – kokenut joukko markkinointiviestien, sisältöjen ja aidon tarinankerronnan ammattilaisia.

Käytämme työssä vahvaa verkostoamme. Verkostoomme kuuluu kymmeniä markkinointi- ja viestintäalan ammattilaisia, joita yhdistää intohimo auttaa ihmisiä ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa tasokkailla sisällöillä. Tiimit kootaan aina projektin ja erikoisosaamisemme mukaan. Meitä kaikkia ajaa palo tehdä, auttaa ja oppia: emme tyydy helpompaan ratkaisuun, vaan olemme aina aidosti asiakkaan asialla.

Tomi Glad
Toimitusjohtaja, kuvaaja

Tomi Glad

Tomi on Glad Median ehtivä tirehtööri, joka on ennen yrittäjyyttä työskennellyt kaksi vuosikymmentä kuvajournalistina. Tomin ammattitaitoa ovat hyödyntäneet Suomen suurimmat yritykset, mediatalot ja kuvapalvelut.

Valo- ja videokuvaamisen lisäksi Tomi myös kouluttaa valo- ja videokuvausta sekä sosiaalisen median käyttöä.

Anu Glad
AD, tuottaja (äitiyslomalla)

Anu Glad

Vuosien työ uutistoimituksissa ja sisältömarkkinoinnin parissa on antanut Anulle vahvan näkemyksen erilaisten organisaatioiden ja julkisten toimijoiden markkinointiviestinnän tarpeista.

Kekseliäs sisältöammattilainen hyödyntää koko moniammatillisen ja yhteiskunnallisen osaamisensa asiakkaiden projektien suunnittelussa ja palvelumuotoilussa. Projektienhallinnan lisäksi Anu tekee graafista suunnittelua, käsikirjoittaa videoita, laatii viestintäsuunnitelmia ja kouluttaa kokemuksella niin sosiaalisen median käyttöä kuin mobiilityöskentelyä.

Tuomas Glad
Käyttöliittymä- ja graafinen suunnittelija, kehittäjä

Tuomas Glad

Glad Median verkkosivuprojekteista vastaava Tuomas on työskennellyt Suomen suurimpien brändien parissa jo kaksikymmentä vuotta.

Tuomaksen osaamista ovat erilaiset verkkotekniikat, mutta alan kehittäjäkonkarille mihin tahansa verkkoympäristöön tai järjestelmään perehtyminen sujuu helposti. Tuomaksella on vahva visuaalinen silmä ja kokemusta niin graafisesta suunnittelusta kuin käyttöliittymäsuunnittelusta lukuisien verkkoprojektien ansiosta.

Timo Riihentupa
Toimittaja, copywriter

Timo Riihentupa

Timolla on vuosikymmenen kokemus toimittajana Satakunnan Kansasta, Aamulehdestä, Ilta-Sanomista ja Urheilulehdestä. Timo on tehnyt palkkatöitä myös mainos- ja viestintätoimistoissa copywriterin ja viestintäkonsultin titteleillä: asiakkaina on tuolloin ollut
Suomen suurimpia yrityksiä ja organisaatioita. Nykyisin Timo on viestintäalan yrittäjä, jonka käsialaa ovat muun muassa Länsireitti-reportaasimme.