Me

Tomi Glad

Tomi Glad

Tomi on työskennellyt 20 vuoden ajan sanomalehdissä kuvajournalistina ja viimeiset kolme vuotta yrittäjänä.
Ammattitaitoa ovat hyödyntäneet Suomen suurimmat yritykset, mediatalot ja kuvapalvelut.
Tomi on kouluttanut yrityksille ja yhteisöille valo- ja videokuvausta sekä sosiaalista mediaa.

 Sulje

Anu Glad

Anu Glad

Anu yhdistää moniammatillista ja yhteiskunnallista osaamistaan asiakkaiden projektien suunnittelussa. Vuosien työ uutistoimituksissa ja kaupallisen sisältömarkkinoinnin parissa on antanut hänelle vahvan pohjan yhteiskunnallisten ilmiöiden ja maailmaa muuttavien megatrendien ymmärtämiseen. Tätä näkemystä hän hyödyntää kehittäessään yritysten, organisaatioiden ja julkisten toimijoiden viestintää ja palvelumuotoilua.
Projektinhallinnan lisäksi Anu tekee graafista suunnittelua ja käsikirjoittaa videoita. Hän on myös pitänyt useita koulutuksia mobiilityöskentelystä, kuten esimerkiksi video- ja valokuvauskoulutuksia. Lisäksi hän on tehnyt yrityksille viestintäsuunnitelmia ja opastanyt yrittäjiä sosiaalisen median saloihin.

 Sulje

Jarkko Ambrusin

Jarkko Ambrusin

Jarkko on kankaanpääläinen viestintäalan yrittäjä. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Jarkko toiminut viimeiset kahdeksan vuotta (2011-2018) päätoimittajana Keskisuomalaisessa ja Alma Mediassa. Viimeisin tehtävä oli Kankaanpään Seudun ja Merikarvia-lehden päätoimittajuus ja Alma Median paikallislehtiryhmän päätoimittajuus eli 8 päätoimittajan esimiehenä toimiminen. Sitä ennen Jarkko on ollut Iisalmen Sanomien vastaava päätoimittaja Keskisuomalainen-konsernissa, jossa Jarkon johdolla konsernin ensimmäiset toimitusten tekemät suuret sisältömarkkinointiprojektit Ponssen ja Ylä-Savon Soten kanssa. Jarkon erityisosaamista ovat verkostojen johtaminen, projektien hallinta, sosiaalinen media, sisältömarkkinoinnin tuottaminen ja mielenkiintoisten, tarinallisten juttujen kirjoittaminen.

 Sulje

Juuli Ojansuu

Juuli Ojansuu

Juuli on tapahtumatuottaja ja kulttuurintutkija, joka käyttää humanistista tutkimusta monipuolisesti hyödykseen yrityksen tarinan, kestävän identiteetin ja brändin rakentamisessa. Innostavana ja energisenä ihmisenä Juulilla on kyky luoda ilmapiiri, jossa koko organisaatio osallistuu strategian tekemiseen ja sitoutuu yhteisiin päämääriin.
Aiemmin Juuli on työskennellyt useissa tapahtumatuotannoissa, kuten Porin Asuntomessuilla vuonna 2018. Sitä ennen hän mahdollisti useiden vuosien ajan SuomiAreenan ja Pori Jazzin onnistumisen löytämällä tuhansille tapahtumavieraille kotimajoituksen porilaisista kodeista.
Juulilta löytyy poliittista osaamista ja Juuli on sitoutunut maakunnan kehittämiseen. Tällä hetkellä Juuli toimii Satakunnan Vihreiden toiminnanjohtajana.

 Sulje

Samu Paukkunen

Samu Paukkunen

Samu on kansainvälisten suhteiden asiantuntija. Hänellä on käytännön kokemusta ylimmän johdon tukemisesta kansainvälisissä kysymyksissä. Samu on kansainvälisen politiikan maisteri ja toimii eduskunnan kansainvälisten suhteiden neuvoksena ja arktisen alueen parlamentaarikkojen pysyvän komitean pääsihteeriä. Hän on toiminut aiemmin Tasavallan presidentin kansliassa ulko-ja turvallisuuspolitiikan asiantuntijana. Sitä ennen Samu palveli asiantuntijana Suomen tiedustelussa ja ulkoministeriössä.

Samun palveluihin kuuluu puheiden, puhe-elementtien ja taustamateriaalin kirjoittaminen kansainvälisiin tilaisuuksiin, yritysvierailuille sekä yritysten vuosikokouksiin, markkinakartoitukset kansainvälistyville yrityksille, yritysten johdon neuvonta sekä kampanja- ja markkinointiviestintä

 Sulje

Timo Riihentupa

Timo on 29-vuotias viestintäalan ammattilainen. Timolla on vuosikymmenen kokemus toimittajana (pääosin Satakunnan Kansa, Aamulehti, Ilta-Sanomat ja Urheilulehti). Timo on tehnyt palkkatöitä myös mainos- ja viestintätoimistoissa copywriterin ja viestintäkonsultin titteleillä: asiakkaina on tuolloin ollut Suomen suurimpia yrityksiä ja organisaatioita kuten Atria, Destia ja Liikennevirasto. Nykyisin Timo on viestintäalan yrittäjä, jonka pääasiakkaita ovat Urheilulehti, OP-Media ja Porin kaupunki.

 Sulje

Tuomas Glad

Tuomas Glad

Tuomaksella on 20 vuoden työkokemus alalta, jonka aikana hän on työskennellyt Suomen suurimpien brändien parissa. Tuomaksen kattava kehittäjäkokemus tekee helpoksi mihin tahansa ympäristöön tai järjestelmään perehtymisen. Tuomaksen teknologista erikoisosaamista ovat PHP, HTML-, CSS-, React- ja javascript-osaaminen. Tuomaksella on mittava kokemus myös graafisesta suunnittelusta ja käyttöliittymäsuunnittelusta eri verkkoprojektien parissa. Tuomas on joustava ja nopea toteuttamaan kaikenlaiset tekniset ratkaisut.

 Sulje

Miia Lindström

Miia Lindström

Miia on ammattinäyttelijä, teatteri­taiteen maisteri, juontaja ja vuorovaikutuksen ammattilainen, joka auttaa asiakkaitaan esiintymään niin videolla, kuin liveyleisönkin edessä. Lisäksi hän on opiskellut ratkaisukeskeistä psykologiaa ja mindfulnessia. Keväällä 2020 Miia valmistuu gestalt- eli hahmoterapeutiksi.
Miia on tehnyt satoja tunteja vuorovaikutus- ja esiintymis­koulutuksia eri yrityksille ja yhteisöille.

 Sulje