gladmedia-valkomusta-vaaka

Viestintää, joka vaikuttaa

"Autamme asiakkaita viestimään rohkeasti ja luovasti. Sillä tavalla, että viestinnällä on vaikutusta."

"Ollaan hiljaa, niin me ei ainakaan sanota mitään väärää."

Vaikeneminen ei ole yritysmaailmassa kultaa. Päinvastoin, se on takuu sille, että tuote tai palvelu ei jatkossakaan kiinnosta ketään. Ja pahinta yritykselle on olla maineeton.

Maine on yrityksen tärkein pääoma. Viestinnän avulla mainetta voi hallita, johtaa ja jopa rakentaa.

Olemme ryhmä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, jotka auttavat asiakkaitaan viestimään rohkeasti ja luovasti. Sillä tavalla, että viestinnällä on vaikutusta.

Tarjoamme palveluita markkinointiviestinnän koko kentältä; meiltä onnistuvat niin viestintästrategiat, tapahtumatuotannot, sisältömarkkinoinnin kampanjat kuin somesisältöjen luominen.

Erikoisosaamistamme on vastuullisuusviestintä, joka luo parhaimmat mahdollisuudet maineen kasvattamiseen ja liiketoiminnan nostamiseen.

Kaikkea viestintäämme ohjaa strateginen näkemys ja ymmärrys asiakkaan bisneksestä.

Ruuhkainen raideväli

Reportaasi puolen miljardin rautatieprojektista Satakuntaan. Asiakkaina Satakuntaliitto, Boliden ja Nornickel Harjavalta.

Kasitie

Toteutimme reportaasin Valtatie 8:n nykytilasta. Asiakkaina Satakuntaliitto, Keski-Pohjanmaan liitto, Pohjois-Pohjanmaan liitto, Pohjanmaan liitto ja Kasitie Ry.

Suunnittelijat ja asian­tuntijat

Ambrusin-Jarkko

Jarkko Ambrusin

Viestintäalan yrittäjä, toimittaja

Jarkko on kankaanpääläinen viestintäalan yrittäjä. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Jarkko toiminut viimeiset kahdeksan vuotta (2011-2018) päätoimittajana Keskisuomalaisessa ja Alma Mediassa. Viimeisin tehtävä oli Kankaanpään Seudun ja Merikarvia-lehden päätoimittajuus ja Alma Median paikallislehtiryhmän päätoimittajuus eli 8 päätoimittajan esimiehenä toimiminen. Sitä ennen Jarkko on ollut Iisalmen Sanomien vastaava päätoimittaja Keskisuomalainen-konsernissa, jossa Jarkon johdolla konsernin ensimmäiset toimitusten tekemät suuret sisältömarkkinointiprojektit Ponssen ja Ylä-Savon Soten kanssa. Jarkon erityisosaamista ovat verkostojen johtaminen, projektien hallinta, sosiaalinen media, sisältömarkkinoinnin tuottaminen ja mielenkiintoisten, tarinallisten juttujen kirjoittaminen.

Tomi Glad

Tuottaja, kuvaaja

Tomi on työskennellyt 15 vuoden ajan sanomalehdissä kuvajournalistina ja viimeiset kaksi vuotta yrittäjänä kuvaten ja suunnitellen videoita ja valokuvia yrityksille ja medioille. Tomi on kouluttanut yrityksiä ja yhteisöjä. Koulutusten aiheina ovat olleet valo- ja videokuvaus ja sosiaalinen media.

Tomin asiakkaita ovat mm. Cimcorp, Satakuntaliitto, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Pori Energia ja Brand ID. Tomi on palkittu useana vuonna lehtikuvakilpailuissa.

Glad-Tomi
Riihentupa-Timo

Timo Riihentupa

Viestintäalan yrittäjä, toimittaja, copywriter, viestintäkonsultti

Timo on 29-vuotias viestintäalan ammattilainen. Timolla on lähes vuosikymmenen kokemus toimittajana (pääosin Satakunnan Kansa, Aamulehti, Ilta-Sanomat ja Urheilulehti). Timo on tehnyt palkkatöitä myös mainos- ja viestintätoimistoissa copywriterin ja viestintäkonsultin titteleillä: asiakkaina on tuolloin ollut Suomen suurimpia yrityksiä ja organisaatioita kuten Atria, Destia ja Liikennevirasto. Nykyisin Timo on viestintäalan yrittäjä, jonka pääasiakkaita ovat Urheilulehti, OP-Media ja Porin kaupunki.

Tuomas Glad

Käyttöliittymä- ja graafinensuunnittelija

Tuomaksella on 20 vuoden työkokemus alalta, jonka aikana hän on työskennellyt Suomen suurimpien brändien parissa. Tuomaksen kattava kehittäjäkokemus tekee helpoksi mihin tahansa ympäristöön tai järjestelmään perehtymisen. Tuomaksen teknologista erikoisosaamista ovat PHP, HTML-, CSS-, React- ja javascript-osaaminen. Tuomaksella on mittava kokemus myös graafisesta suunnittelusta ja käyttöliittymäsuunnittelusta eri verkkoprojektien parissa. Tuomas on joustava ja nopea toteuttamaan kaikenlaiset tekniset ratkaisut.

Glad-Tuomas
Ojansuu-Juuli

Juuli Ojansuu

Tuottaja

Juuli on tapahtumatuottaja ja kulttuurintutkija, joka käyttää humanistista tutkimusta monipuolisesti hyödykseen yrityksen tarinan, kestävän identiteetin ja brändin rakentamisessa. Innostavana ja energisenä ihmisenä Juulilla on kyky luoda ilmapiiri, jossa koko organisaatio osallistuu strategian tekemiseen ja sitoutuu yhteisiin päämääriin.
Aiemmin Juuli on työskennellyt useissa tapahtumatuotannoissa, kuten Porin Asuntomessuilla vuonna 2018. Sitä ennen hän mahdollisti useiden vuosien ajan SuomiAreenan ja Pori Jazzin onnistumisen löytämällä tuhansille tapahtumavieraille kotimajoituksen porilaisista kodeista.

Juulilta löytyy poliittista osaamista ja Juuli on sitoutunut maakunnan kehittämiseen . Eduskuntavaleissa 2019 hän oli myös mukana rakentamassa vihreiden vaalivoittoa Satakunnassa. Tällä hetkellä hän vastaa vihreiden puoluekokouksen järjestelyistä Porissa kesällä 2019.

Samu Paukkunen

Kv-asiantuntija

Samu on kansainvälisten suhteiden asiantuntija. Hänellä on käytännön kokemusta ylimmän johdon tukemisesta kansainvälisissä kysymyksissä. Samu on kansainvälisen politiikan maisteri ja toimii eduskunnan kansainvälisten suhteiden neuvoksena ja arktisen alueen parlamentaarikkojen pysyvän komitean pääsihteeriä. Hän on toiminut aiemmin Tasavallan presidentin kansliassa ulko-ja turvallisuuspolitiikan asiantuntijana. Sitä ennen Samu palveli asiantuntijana Suomen tiedustelussa ja ulkoministeriössä.

Samun palveluihin kuuluu
Puheiden, puhe-elementtien ja taustamateriaalin kirjoittaminen kansainvälisiin tilaisuuksiin, yritysvierailuille sekä yritysten vuosikokouksiin,
markkinakartoitukset kansainvälistyville yrityksille, yritysten johdon neuvonta sekä
Kampanja- ja markkinointiviestintä

Paukkunen-Samu